رشته اقتصاد، بهترین شاخه این رشته و بازار کار و درآمدش متاسفانه در ایران، چندان شناخته شده نیست. شما میتونید رشته اقتصاد رو از طریق شرکت در کنکور سراسری برای تحصیل در دانشگاه های تاپ کشور و یا پذیرش با سوابق تحصیلی رو انتخاب کنین و با کمک صحبت های امروز مون در این مقاله بر خلاف تصور بقیه افراد، حسابی از طریق این رشته موفق و پر درآمد بشید. جالبه بدونید رشته اقتصاد، جزو رشته های تاپ دنیا و کشور های جهان اول هست و روز به روز داره جایگاه بهتر و بالاتری در زمینه رشد شغلی، مهاجرت و اپلای و البته درآمدی حتی در ایران کسب می کنه.
این مقاله به کوشش مشاوران کنکور تیم مشاوره کنکور مدیکال و با مشارکت و نظر دانشجویان رشته اقتصاد دانشگاه تهران و ارشد اقتصاد دانشگاه شریف نوشته شده.
فانوس؛ یه انتخاب مطمئن!
الگوریتم مشاوره انتخاب رشته کنکور فانوس مدیکال به گونهای طراحی شده که شما داوطلبان کنکوری بتونین به راحتی در زمان انتخاب رشته کنکور به صورت همزمان، تمامی موارد مهم و ضروری برای افزایش احتمال قبولی رو در نظر بگیرین.
راستی اگه هر سوالی در مورد رشته اقتصاد داشتی، می تونی کامنتش کنی تا کارشناسای مدیکال در کمتر از 24 ساعت بهش پاسخ بدن.
با شنیدن اسم اقتصاد، اولین چیزی که به ذهن مون میاد مسائل مالی، یه عالمه ضعف و مشکل مدیریتی ومسائل این مدلیه. ولی واقعیت میگه علم اقتصاد خیییلی گسترده تر و فراتر از مفاهیم عینی روزانه ای هست که باهاشون درگیریم.رشته اقتصاد مجموعه ای از دانش های مربوط و مباحث نظری این رشته رو بررسی میکنه. به نحوی که با چیدمان اصولی عناصر اقتصادی بتونیم به بهترین نحو ممکن نیاز های انسانی رو تامین کنیم. هدف از ارائه این رشته در سطوح دانشگاهی ، تربیت متخصص هایی هست که با کسب مهارت های لازم بتونن در بخش های مرتبط با اقتصاد سازمان های مختلف به اشتغال بپردازن. و خوشبختانه این رشته شناوره و داوطلبا می تونن از هر سه رشته اصلی کنکور واردش بشن
معرفی رشته اقتصاد
دانشجو هایی که از مقطع کارشناسی رشته اقتصاد فارغ التحصیل میشن اطلاعات اولیه و پایه رو مطالعه میکنن که معمولا جهت اشتغال به صورت تخصصی کافی نیست و صرفا پایه و اساس اون چیزیه که قراره تو مقاطع بالاتر ازش استفاده کنن. اما اگه افرادی رو می بینین که با مدرک لیسانس این رشته از موقعیت شغلی خوبی برخوردارن ، اون ها موفقیت خودشونو مدیون تلاشی هستن که به خرج دادن . مسلما تو هر رشته ای افرادی موفق میشن که به فعالیت بیشتری در راستای کسب مهارت های لازم بپردازن. ینی کارگاه ها و اموزش های اضافه تری نسبت به دانشگاه شون ببینن، مثلا تو رشته اقتصاد خیلیا وارد بازار هایی مثل بورس میشن و علم شون رو در این راستا افزایش میدن و حتی با مدرک کارشناسی هم درامد خوبی رو کسب میکنن. تو رشته اقتصاد هم ، افرادی که به نوشتن و تجزیه و تحلیل مدل های اقتصادی وقت میزارن ، جهت برطرف ساختن مشکلات اقتصادی راهکارهای کارآمد و تازه ای ارائه میدن و … نسبت به سایر هم رشته های خودشون هم موفق تر خواهند بود.