مدیکال استوز

چرا نمیتونم درس بخونم؟ روش تغییر شرایط و لذت بردن از درس

چرا نمیتونم درس بخونم؟ روش تغییر شرایط و لذت بردن از درس
29 نظرات
10 دقیقه
10 بهمن 1402
3,717

چرا نمی‌تونم درس بخونم؟ سوال اینجاست!

چرا صبح‌ها نمی‌تونم درس بخونم؟ چرا درس خوندنم نمیاد؟ چرا درس خوندن سخته؟! 

میخوام درس بخونم اما نمیتونم چیکار کنم؟ چرا نمیتونم برای کنکور یا امتحانات درس بخونم؟ و...

اگه همش این چراها تو سرت سبز میشن، وقتشه که تا بهشون رسیدگی کنی!


میدونیم که اکثر وقتا خصوصا زمانی که خیلی وقته که از درس خوندن فاصله گرفتی دلت میخواد هر کااااااری رو انجام بدی به جز درس خوندن.🥺

حتی گاهی دلمون می‌خواد همون لحظه یه چراغ جادو جلومون ظاهر بشه و ما رو به آرزوهامون برسونه تا لازم نباشه اصلا درس بخونیم.

اما بهتره واقع بین باشیم در حال حاضر تنها چراغ جادویی که در دسترس ماست اینکه هر جوری شده احساسات بد و ناخوشایند رو در خودمون از بین ببریم و با انگیزه قوی دوباره شروع کنیم به درس خوندن.

حالا چطوری؟ بیا تا بهت بگم!

اینو بدون که هر چی بیشتر از جملاتی مثل چرا من نمیتونم درس بخونم یا حوصله درس خوندن ندارم استفاده کنی، بیشتر انرژی منفی جذب خودت می‌کنی.

احساس مسئولیت و اینکه ما می‌‌دونیم باید درس خوندن رو شروع کنیم ولی تواناییش رو نداریم، باعث میشه فشار روانی، استرس و اضطراب رو تجربه کنیم که خود این اضطراب به شکل مستقیم، یک دلیل برای شروع نکردن درس خوندن و بی‌حوصلگی هست.

تو قدم اول برای حل مشکلت باید بدونی که..

  1.  این مسئله به چه دلیل ایجاد شده،
  2. و با چه روش‌هایی می‌تونی با این بی‌حوصلگی مقابله کنی.

تو این مقاله، می‌خوایم از دلایل ناتوانی در شروع درس خوندن صحبت کنیم و بعدش هم کلی راه‌حل مختلف رو برای فرار از درس بهتون معرفی کنیم.

 

 

می‌خوام درس بخونم اما نمی‌تونم! دلیلش چیه؟

گاهی وقتا پیش میاد که یه حس خستگی و بی‌حوصلگی میاد سراغت که همش با خودت میگی چرا من نمیتونم درس بخونم؟ این احساسی که تو وجودت شکل گرفته، می تونه به خاطر یه سری مسائلی باشه که تو اون شرایط باهاشون مواجه شدی.

چرا نمی‌تونم درس بخونم؟

 

بعضی از دلایل بی‌علاقگی و بی‌حوصلگی و حتی حس تنهایی دوران کنکور به این موارد برمی‌گرده :

ناامیدی

ناامیدی یکی از دلایل نداشتن انگیزه برای درس خوندن به حساب میاد. این ناامیدی می‌تونه تو شرایط سخت واسه اون افرادی پیش بیاد که کمبود اعتماد به نفس دارند و فکر می‌کنند تلاششون فایده نداره. درس خوندن واسه این افراد دیگه بی‌اهمیت و کسل کننده شده و افسردگی دوران کنکور به سراغشون میاد.

بی هدفی

یکی دیگه از علت هایی که داوطلب ها اصلا حس و حال درس خوندن ندارن و مدام از خودشون می پرسن که چرا نمیتونم برای کنکور درس بخونم، نداشتن انگیزه هست. احتمالا اونا واسه آینده برنامه ریزی نکردن و رویاهای تو سرشون، بررسی نشده و بی معنی هست.

افسردگی و اضطراب

اضطراب یک هیجانات فریبکارانه ای هست که معمولا خودشو پشت حس های دیگه قایم می کنه. شاید نفرت و افکار منفی هنگام مطالعه از نشونه های اضطراب بالای فرد باشه که باید مورد درمان قرار بگیره.


افسردگی تو دوران کنکور خیلی شایعه و از مهم‌ترین دلایل اهمال کاری در درس خوندن هست.
اینکه از همه تفریحات گذشته و فعالیت‌های موردعلاقه‌ات بزنی و فقط روی درس خوندن تمرکز کنی، از سخت‌ترین کارهای دنیاست.
اما حتی تو این شرایط هم می‌تونی با انجام یه سری کارهای ساده حال دلت رو خوب کنی و روحت رو سرحال نگه داری. پس حتما به این مقاله یه سری بزن:

افسردگی دوران کنکور


استعدادیابی نادرست

یه مشکل بزرگ دیگه که معمولا عملکرد مدارس و خانواده ها هم می تونه تو اون موثر باشه، فدا کردن استعداد و علاقه شخصی داوطلب به خاطر تصور غلط در مورد رشته های تحصیلیه. مثلا با استعدادیابی اشتباه، ممکنه یه گرافیست موفق تبدیل به یه دانشجوی افسرده رشته ریاضی بشه که همیشه پشت کنکور میمونه. 

کمال‌گرایی افراطی

گاهی کمال گرایی باعث میشه انقدر کارها رو به خودمون سخت کنیم و از کاه، کوه بسازیم که ناخود‌آگاه از انجام اون کار اجتناب می‌کنیم. 
شاید دلیل اینکه نمی‌تونی درس بخونی این باشه که درس خوندن رو خیلی برای خودت سخت کردی! یا منتظر اون لحظه‌ای که همه چیز دقیقا باب میلت باشه!
کمال گرایی باعث میشه که وارد چرخه اهمال کاری بشی و هی درس خوندن رو به بعدا موکول کنی.🫣

  بنابراین به راحت‌ترین روش ممکن درس خوندن رو شروع کن و اصلا به خودت سخت نگیر! 😌
برای مثال همونجا که نشستی کتابت رو بردار و شروع کن به روخوانی تا کم کم اشتیاقت به درس بیشتر بشه.

 

انگیزه ندارم،‌ نمیتونم درس بخونم چیکار کنم؟

درس خوندن هم مثل کارای دیگه به قلق خاصی نیاز داره تا نتیجه بخش باشه. گاهی وقتا با وجود علاقه ای که به درس خوندن داری، احساس بی میلی می کنی و مدام با خودت میگی که چرا میخوام درس بخونم ولی نمیتونم. تو این مواقع حتما این نکته ها رو رعایت کن که خیلی به کارت میاد:

دغدغه خودت رو بنویس

گاهی هجوم افکار مختلف مانع میشه که درس رو عمقی بخونی. تو این جور وقتا واسه متمرکز شدن روی درس، یک راهکار خوب اینه که فکرای ذهنت رو روی کاغذ بنویسی و دلیل بوجود آمدنش رو یاداشت کنی. این جوری ذهنت از این افکار خالی می شه.

داشتن برنامه ریزی

ساعات مطالعه تو هر چقدرم که زیاد باشه، اگه بر اساس یه برنامه ریزی درست نباشه، نتیجه دلخواهت به دست نمیاد. لازمه که حتما یه برنامه درسی واسه کوتاه مدت و بلند مدت داشته باشی.

تایم استراحت مشخص

نباید با استراحت کردن احساس عذاب وجدان کنی و لازمه هر چند دقیقه یه استراحت کوتاه بین درس ها داشته باشی. کارشناسان توصیه می کنن که بعد از 45 دقیقه درس خوندن، بهتره که ۱۰ دقیقه استراحت کنین. مثلا چند ساعت با دوستان و یا خانواده به تفریح بگذرون تا واسه ادامه مسیر موفقیت انرژی کافی و انگیزه درس خواندن داشته باشی.

تکنیک پومودورو

تکنیک پومودورو درس خوندن رو راحت میکنه!
چون تایم مطالعه کوتاهه و میدونی بعدش قراره استراحت کنی، توی اون ۲۵ دقیقه تمرکز زیادی برای درس خوندن داری. همچنین استراحت های متوالی باعث میشه زیاد خسته نشی و به ادامه برنامه‌ات هم عمل کنی.

 

روش انجام تکنیک پومودورو :

پومودورو

 

حتی می‌تونی ازین سایت به عنوان تایمر پومودورو استفاده کنی :

سایت درس خواندن با پومودورو

studywithme.io

 

جملات منفی رو حذف کن!

نمیتونم، نمیشه، نمیرسم نداریم!

به جای این جملات سعی کن رو نیمه پر لیوان تمرکز کنی. برای مثال:
هیچوقت نمیتونم این مبحث رو یاد بگیرم :(
اگه این مبحث رو یاد بگیرم، درصدم رشد زیادی پیدا میکنه!

مثبت نگر باش

سعی کن افکار و افراد منفی رو از خودت دور کنی. افراد منفی همون کسانی هستن که مدام بهت میگن که نمی تونی. این افراد فقط وقت و انرژی باارزشت رو مصرف می‌کنند.
در عوض با انرژی زیاد در رسیدن به آینده دلخواهت قدم های محکمی بردار. 

ایجاد محیط متنوع و جذاب

باید محلی رو که اونجا درس می خونی جذاب کنی. منظور تزیین نیست که حواست رو پرت کنه. سعی کن اتاق همیشه مرتب باشه و از گلدون های کوچیک واسه زیبا کردن اتاق استفاده کنی. اتاق باید نور و اکسیژن کافی داشته باشه و به دیوار اتاقت برچسب های انگیزشی متنوع بچسبونی.

یا می‌تونی هرازچند گاهی مکان مطالعه‌ات رو عوض کنی و بری کتابخونه، یا با دوستات درس بخونی.

 

چرا اصلا باید درس کنکور یا مدرسه بخونم؟

اگه هدف و نیاز خودمون رو از درس خوندن مشخص کنیم، بهتر می تونیم قانع بشیم که چرا باید این کار رو انجام بدیم. این که همش زانوی غم بغل بگیری که نمیتونم درس بخونم، مشکلی رو رفع نمی‌کنه. انتخاب هدف برای کنکور، یه انگیزه درونی قوی برای ادامه مسیر و رو به رو شدن با سختی ‌ها درون ما ایجاد می‌کنه.

تو یک تقسیم بندی کلی باید بگیم که انتخاب هدف برای کنکور به سه دسته تقسیم میشه.

هدف گذاری بلند مدت

یه مدل از هدف گذاری ها بلند مدته، مثل اون داوطلبی که می ‌خواد مهندسی برق تو دانشگاه علم و صنعت قبول بشه.
این هدف گذاری بلند مدت باید با علایق، توانایی و استعداد داوطلب تناسب داشته باشه. تو این هدف گذاری داوطلب فکر می‌کنه که درس یا بازار کار در آینده چقدر به کارش میاد. هدف این داوطلب رسیدن به مزایای درس خوندن مثل رتبه و جایگاه اجتماعی، درآمد بیشتر، ... در آینده هست.

هدف گذاری میان مدت

برای مثال وقتی کسی برای امتحانات دی ماه برنامه‌ریزی می‌کنه تا معدل نوبت اول بالای ۱۹ داشته باشه.

هدف گذاری کوتاه مدت

مثلا تراز یه داوطلب تو آزمون‌ های آزمایشی،‌ حدود 5000 هزار هست و اون قصد داره تو آزمون بعدی ۲ هفته دیگه، 500 عدد افزایش تراز داشته باشه.
یک نمونه هدف گذاری کوتاه مدت دیگه هم اینه که ساعت مطالعه روزانه یه داوطلب 4 ساعت هست اما قصد داره طی یک هفته ساعت مطالعه‌اش رو به ۶ ساعت در روز برسونه.

هدف‌های کوتاه مدت راز ایجاد دلبستگی به درس‌اند!

پیروزی‌های کوچیک معجزه می‌کنند!
تنها چیزی که تورو توی مسیر طولانی و پرفراز و نشیب کنکور پرانرژی و پرانگیزه نگه میداره و دائم به سمت جلو هلت میده، همین موفقیت‌های کوچیک‌اند.

  • مثلا اینکه بلاخره امروز تونستی صبح زودتر از خواب بیدار بشی،
  • یا نمره امتحان مدرسه‌ات از دفعه پیش بالاتر رفته،
  • یا یک پیشرفت تراز ۵۰۰تایی رو تجربه کردی!

همه این‌ها باعث میشه بیشتر و بیشتر خودت رو باور کنی و به درس خوندن علاقه‌مند بشی!

 

چرا با وجود مشخص بودن هدف بازم نمیتونم درس بخونم؟

گاهی وقتا با اینکه هدفت رو مشخص کردی ولی بازم درس خوندن واست سخته و مدام تکرار می‌کنی، نمیتونم درس بخونم چیکار کنم.

درس خوندن در حالی که یکی از دشوارترین کارهاست، ولی از آسون ترین امور روزانه هم به حساب میاد. اینکه از درس لذت ببری یا اینکه واست طاقت فرسا و سخت باشه، همه به چگونگی مطالعه تو بستگی داره.

اون افرادی که نفرات برتر کنکور میشن، مثل همه ما ها انسان هستن و اونا هم گاهی مثل تو احساس خستگی و ناامیدی می کنن. ولی بعد به جای اینکه جا بزنن، بلند میشن و دوباره تلاش می کن. واسه همین به موفقیت می رسن. اگه هدفت رو مشخص کردی ولی بازم این دغدغه رو داری که چرا نمیتونم درس بخونم، احتمالا انگیزه درس خوندنت از بین رفته. باید به خودت دوباره انگیزه بدی و بلند شی‌.

 

 

دلیل عدم مطالعه پیوسته و نظم در درس خواندن شما

به دلیل طولانی بودن پروسه کنکور، خیلی از داوطلبان به صورت نوسانی درس می خونن و دائم درگیر این هستن که چرا نمیتونم پیوسته درس بخونم. البته عدم مطالعه پیوسته و بی نظمی در اون، به دلیل عوامل زیر می تونه بیشتر بشه:

  • نداشتن یک برنامه ریزی استاندارد و اصولی به شکل کوتاه مدت و میان مدت واسه کنکور
  • داشتن یک برنامه ریزی کمال گرایانه که معمولا بدون‌ انعطاف و سخت‌ گیرانه هست.
  • این تفکر داوطلب که باید همیشه عالی و بدون نقص مطالعه کنه.
  • منتظر شدن برای فراهم بودن همه شرایط مطلوب برای مطالعه از همون روز اول
  • وجود این فکر مسموم بین داوطلبان که اول باید تمام روش‌ های مطالعه و منابع عالی رو را در اختیار داشته باشن و بعد از اون بی ‌نقص مطالعه کنن.
  • ADHD و مدام از شاخه‌ای به شاخه دیگه پریدن و مشاور و دبیر عوض کردن!

بنابراین برای پیدا کردن جواب این سوال که چگونه پیوسته برای کنکور درس بخوانیم؟ باید بگیم که بهتره از موارد بالا اجتناب کنی تا نظم و ثبات توی برنامه‌ات شکل بگیره.

 

 

بهترین روش درس خوندن برای شروع یا مواقع بی‌حوصلگی

بی حوصلگی و کسالت تو درس خوندن، حس یه بار سنگینی بهت میده که باید زمینش بزاری. حتما تو این لحظه ها به فکر این هستی که چرا من نمیتونم درس بخونم. برای درمان بی حوصلگی در درس خواندن، چند تا راهکار عالی برات سراغ دارم:

  • جهت درمان بی حوصلگی و کسالت، حتما بهترین زمان مطالعه رو برای خودت پیدا کن.
  • بهتره که کارهای خودت رو به یه زمان دیگه موکول نکنی و هر کار رو تو وقت مناسب خودش انجام بده.
  • بهتره وسط درس خوندن به جای اینکه فقط بگی چرا باید درس بخونم، کمی استراحت کنی، افکار منفی رو پس بزنی و به افکار مثبت اجازه نمود بدی.

 

با من درس بخون video+

اگه به آموزش مناسب با اساتید مجرب به همراه منابع درسی عالی دسترسی نداری، حتما از سایت و ویدئوهای با من درس بخون استفاده کن، چون واست یه گزینه خیلی کاربردی و سودمنده. این ویدئوهای آموزشی حکم یه کاتالیزور رو داره که می تونه تو رو با سرعت بیشتری به هدفت برسونه. 

  • ویدئوهای study with me رو می‌تونی تو یوتیوب یا آپارات پیدا کنی. بعضیاشون صدای بک گراند بارون، موسیقی بی‌کلام و ... دارند که میتونی هرکدوم رو دوست داری انتخاب کنی. 
    ویدئو رو پلی می‌کنی و سعی میکنی همراه با اون فرد درس بخونی. وسط‌هاش هم تایم استراحت داری.
    ویدئو با من درس بخون
  • یک سری سایت‌ها هم وجود دارند که میتونی به صورت آنلاین با یک نفر یا چند نفر مطالعه کنی :
    سایت درس خوندن گروهی آنلاین

www.studytogether.com

از صبح درس بخونم یا شب ؟

احتمالا تا حالا این موضوع واستون پیش اومده که با خودتون فکر کنین که چرا صبح ها نمی تونم درس بخونم و این مشکل واستون به یه معضل بزرگ تبدیل بشه؟

بدن هر کدوم از ما یه ساعت داره که عملکرد طبیعی بدن رو با توجه به محیط تنظیم می‌‌کنه. این ساعت بایولوژیک عموما توسط هورمون‌ها تنظیم میشه:

  • هورمون ملاتونین که تو تاریکی هوا در بدن ترشح می شه، نقش مهمی تو خوابیدن داره. اگه بیدار‌ بمونین و تو معرض نور مصنوعی باشین، عملکرد اون به هم‌ می‌ خوره.
  • یه هورمون دیگه هم تو بدن وجود داره که اسمش کورتیزول و نیمه شب شروع به کار می‌ کنه و غلظت اون صبح ها به حداکثر خودش در خون می‌ رسه. هورمون کورتیزول همونیه که شمارو سر صبح هوشیار و آلرت میکنه.

اگه نیمه شب بیدار باشین و مانع سیکل درست این هورمون‌ها بشید...

  • بعد از بیدار شدن احساس خستگی، ضعف، بی ‌حالی و افت فشارخون رو تجربه می‌کنین و سرحال نیستید.
  • کیفیت خوابتون کاهش پیدا می‌کنه.

 

برای همین هست که درس‌ خوندن صبح زود، کیفیت مطالعه رو زیاد می‌کنه.
اون افرادی هم که شب‌ها در حال درس خوندن هستند، این سوال براشون پیش میاد که چرا شب ها نمیتونم درس بخونم؟ چیزی که اینجا کاملا مشخصه عدم بازدهی مناسب تو درس خوندن شب هست. پس اگه صبح زود واسه درس خوندن بیدار شین، هم فرصت بیشتر و هم تمرکز زیادتری روی درستون دارین.

علاوه بر اون، درس ‌خوندن صبح زود باعث تقویت اراده هم میشه. چون دل کندن از رختخواب گرم، واقعا نیاز به ارده قوی داره. با وجود همه این مزایا به این نتیجه می رسیم که بهترین زمان درس خواندن طرف صبح هست.

 

راه های افزایش تمرکز هنگام درس خواندن

نداشتن تمرکز حواس در زمان درس خوندن و مطالعه، می ‌تونه وقت ما رو کلی هدر بده. پس باید حتما بعضی از راه های افزایش تمرکز هنگام درس خواندن رو یاد بگیرین:

  • تجربه ثابت کرده که اگه قبل از درس خوندن برنامه‌ ریزی کنین، چند گام بیشتر به طرف تمرکز برداشتین.
  • واسه تمرکز تو مطالعه، باید اول ذهنتون رو از شلوغی در بیارین.
  • طرح سؤال موقع مطالعه درس ‌ها، یکی دیگه از راه های افزایش تمرکز هنگام درس خواندن محسوب می شه که با این کار ذهن شما بیشتر درگیر موضوع شده و مطالعه شما عمیق تره.
  • به جای اینکه دلهره این رو داشته باشین که چرا نمیتونم تمرکز کنم، می تونین با آموزش هایی خاص، تندخوانی رو یاد بگیرین و وسواس و کند‌خوانی رو کنار بگذارید.

افزایش تمرکز درس خواندن

 


افزایش تمرکز هنگام درس خوندن


 

از برنامه و زمان عقب موندم نمیتونم درس بخونم؟

گاهی اوقات یهویی به خودت میای و میبینی که چقدر از برنامه و زمان تعیین شده عقب موندی و جبران درس های عقب مانده دیگه خیلی سخت شده. تو این وقت‌ها فقط یک مشاوره خوب می تونه از این شرایط خارجت کنه.
حتما می دونی که دیگه این روزا مشاوره حضوری به دلیل معایبی مثل اتلاف وقت و بازدهی کمتر، خیلی کم رنگ شده و بیشتر داوطلب ها از مشاوره آنلاین استفاده می کنند.
برای پیدا کردن یه مشاوره آنلاین خوب باید تحقیقات لازم رو انجام بدی که بتونی بهترین تیم مشاور رو واسه خودت انتخاب کنی.
تیم مشاوره مدیکال استوز با ارائه خدماتی خیلی خفن می تونه تو زمینه جبران عقب ماندگی از برنامه آزمون بهت کلی کمک کنه.

بعضی از خدمات مدیکال، رایگانه! 
مثل خدمات توی کانال تلگرام و اینستاگرام
و بعضی دیگه هم مثل طرح های این تیم مشاوره، با قیمت خیلی مقرون به صرفه ارائه میشه. از نمونه این طرح ها باید به موارد زیر اشاره کرد:

  • طرح منتورینگ که شامل ارتباط روزانه با مشاور تماس تلفنی و آزمون چالشی هست. تو این طرح، برنامه شخصی از طریق مشاور بهت داده نمیشه و مشاور، برنامه خودت رو اصلاح می کنه.
  • طرح آزمون های چالشی از نمونه های دیگه هست که تو این طرح طبق برنامه، آزمونای درسی برات به شکل چالش داخل سایت فعال میشن و واسه مشخص شدن سطح تو، چند تا سوال از هر موضوع بهت داده میشه.
  • طرح ارتباط روزانه با مشاور به این صورته که مشاور به طور روزانه ازت گزارش کار میگیره و اینجوری تعداد تست، ساعت مطالعه و برنامه ریزیتو هرروز تحلیل و اصلاح می کنه. تو این طرح مشاور، هفته ای یک بار تماس میگیره و نتیجه کل درس خوندن تو رو در طول هفته بررسی می کنه.

 

مشاوره درسی ساعتی یا ماهیانه برای عادت به درس خواندن

حرف زدن با یه مشاور خوب مخصوصا وقتی که اوضاع ذهنیتون خوب نیس و فکر می کنین که چرا هر کاری میکنم نمیتونم درس بخونم، می تونه خیلی تاثیر گذار باشه. شما می تونین اپلیکیشن مدیکال استوز رو هم بر روی گوشی‌ نصب کنین. این اپلیکیشن به داوطلبان کمک می‌کنه تا تو رقابت ساعت مطالعه و نیز چالش مطالعاتی شرکت کنن.

همچنین تو این اپلیکیشن، مشاوره هایی به شکل ساعتی و ماهانه واسه داوطلبان انجام میشه که به درس خوندن عادت کنن.

 

جمع بندی

اگه شما حال و حوصله و انگیزه ای واسه درس خوندن ندارین و مدام زمزمه می کنین که چرا نمیتونم درس بخونم، نیازی نیست که خیلی استرس به خودتون راه بدین. کافیه که بدونین چطور باید با این حس بجنگین. همین طور که عنوان شد راه هایی مثل برنامه ریزی مناسب، هدف، ساعت مطالعه و ... می تونه باعث بشه که انگیزه از دست رفته شما برگرده و با قدرت به هدفتون برسین.

 

سوالات متداول

تو این قسمت به بررسی بعضی از سوالای رایج در مورد علت عدم انگیزه برای درس خواندن می پردازیم:

 

سوالات متداول

جواب این سوال بله هست. چون والدین می‌تونن با تشویق و فراهم کردن شرایط مناسب، نقش خیلی پر رنگی رو در ایجاد انگیزه و علاقه برای درس خوندن فرزندانشون داشته باشند.
یک برنامه‌ریزی دقیق و اصولی به داوطلب کمک می‌کنه که در کنار درس خواندن، بعضی زمان‌ها رو به تفریح، فیلم دیدن، بازی و … اختصاص بده که همین مورد عامل انگیزه درس خواندن فرد میشه.

مشاوره کنکور هوشمند با اپلیکیشن تخصصى مدیکال استوز

صفحه مشاوره
آپدیت جدید

ما رویایی داشتیم که نه تنها بتونیم خدمات مشاوره کنکور و تحصیلی رو به خونه و پشت میز دانش آموزها و داوطلب های کنکوری مدیکال بیاریم، بلکه بتونیم هر چیزی که کنکوری ها برای ساده تر شدن و لذت بخش تر شدن دوران مطالعه برای کنکور و امتحانات نهایی بهش نیاز دارن رو براشون فراهم کنیم.

اینجا بود که دست به کار شدیم و اپلیکیشن مشاوره کنکور مدیکال متولد شد. در همین لحظه بیش از ۱۰هزار نفر کنکوری در حال استفاده از اپلیکیشن مدیکال هستن و ما هر ماه در حال بهتر کردن امکانات اپلیکیشن برای انتقال یه تجربه دلنشین به بچه های کنکوری هستیم.

اینستاگرام مدیکال
ربات تلگرام مدیکال
کانال تلگرام مدیکال

ارسال نظر

رشته تحصیلی
سجاد
07 فروردین 1404
رشته تجربی

سوال:

و منی که حتی حوصلم نکشید متن سایتو بخونم🥲😂
Medical Logo

مشاور مدیکال

07 فروردین 1404

سلام همراه مدیکالی عزیزم! 😂 اشکالی نداره! 😅 گاهی وقتا حوصله هیچ کاری رو نداریم. مهم اینه که بدونی راه حلش چیه و دوباره با انگیزه برگردی! 💪 می‌تونی از راهکارهایی که توی متن گفته شده استفاده کنی، مثل برنامه‌ریزی، استراحت و مثبت اندیشی. 😉📚

0
ناشناس
09 اسفند 1403
رشته هنر

سوال:

سلام من هر چی درس میخونم تو کتم نمیره نمیدونم چرا احساس میکنم آی کیو پایینی دارم واسه دو صفحه درس خوندن دو روز صبح تا شب دارم کتاب میخونم ولی آخر هر چی خوندم فراموش میکنم سعی میکنم درسا رو مفهمومی بخونم اما دوباره از ذهنم میره مدرسه مشاور درست حسابی نداره و شرایطشو هم ندارم مشاور بگیرم ممنون میشم شما کمکم کنین
Medical Logo

مشاور مدیکال

09 اسفند 1403

سلام همراه مدیکالی عزیزم!🥺 متوجه هستم، این خیلی ناامید کننده است که هر چی میخونی فراموش میکنی. 😥 نگران نباش، این حس برای خیلی‌ها پیش میاد. اول از همه، به خودت سخت نگیر و سعی کن مثبت فکر کنی. 💪

مطمئناً راه‌حل‌هایی هست که بتونی بهتر درس بخونی. از چیزایی که توی خلاصه مقاله بود، می‌تونی برنامه‌ریزی داشته باشی، هدف‌هاتو مشخص کنی (کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت)، و محیط درست و جذابی برای درس خوندن ایجاد کنی. 📚💡

اگر فکر می‌کنی تمرکز نداری، می‌تونی از تکنیک‌های افزایش تمرکز مثل طرح سوال یا یادگیری تندخوانی استفاده کنی. 🧠💡 و یه نکته مهم دیگه اینه که سعی کن بهترین زمان مطالعه‌ات رو پیدا کنی و به خودت استراحت هم بدی. 😴

در ضمن، مدیکال استوز هم خدمات مشاوره آنلاین داره که می‌تونه خیلی کمکت کنه. 😉 اگر سوال دیگه‌ای داشتی، خوشحال میشم جواب بدم! 😊

0
26 بهمن 1403
رشته هنر

سوال:

هعی
Medical Logo

مشاور مدیکال

26 بهمن 1403

سلام همراه مدیکالی عزیزم!🥺 درکت می‌کنم، گاهی اوقات واقعا حس و حال درس خوندن نیست. اما نگران نباش، راه‌هایی هست که دوباره انگیزه‌تو برگردونی. مثلا می‌تونی یه برنامه‌ریزی کوچیک داشته باشی، به خودت استراحت بدی و مثبت فکر کنی. اگه خواستی، می‌تونی از مشاوره‌های مدیکال استوز هم استفاده کنی.💪📚

0
اسما
14 بهمن 1403
رشته زبان

سوال:

من این وزا خیلی سردرگمم اتفاقایی افتاده که اصلا نمیتونم درس بخونم مانع درس خوندنم میشه افسردگی بی حالی استرس که از همشون بدتره مشکلات خانوادگی فشار درسا انتظارای خانواده باعث میشه من اصلا انگیزه ای برای درس خوندن نداشته باشم تا کتابو وا میکنم حالم بد میشه از خودم نا امید میشم میزنم زیر گریه اینوبگید باید چکارش کنم؟؟؟؟
Medical Logo

مشاور مدیکال

14 بهمن 1403

سلام همراه مدیکالی عزیزم!🥺 خیلی ناراحت شدم از حرفات، میدونم این روزا چقدر سخت میگذره.😔 اول از همه، خیلی مهمه که بدونی تنها نیستی و خیلیای دیگه هم این حس‌ها رو تجربه می‌کنن.❤️

طبق چیزی که توی مقاله خوندم، بی‌انگیزگی و افسردگی دلایل مختلفی دارن، از جمله استرس، مشکلات خانوادگی و انتظارات زیاد.🤔 برای حل این مشکل، چند تا راهکار هست که می‌تونی امتحان کنی:

  • اول از همه، سعی کن دغدغه‌هاتو بنویسی تا ذهنت خالی شه.📝
  • برنامه‌ریزی داشته باش، اما نه یه برنامه خیلی سختگیرانه.🧘‍♀️
  • به خودت استراحت بده و سعی کن جملات منفی رو از ذهنت دور کنی.😴
  • مثبت اندیش باش و به خودت بگو که می‌تونی از پسش بربیای.💪
  • سعی کن یه محیط مطالعه جذاب برای خودت درست کنی.📚

اگه بازم احساس می‌کنی که نیاز به کمک داری، می‌تونی از خدمات مشاوره آنلاین مدیکال استوز استفاده کنی. 🧑‍⚕️ اونا می‌تونن خیلی خوب راهنماییت کنن.😊

0
Aye
06 بهمن 1403
رشته تجربی

سوال:

سلام من سال آخر رشته تجربی ام و برای کنکور میخونم از یازدهم افت خیلی بدی توی درس هام داشتم به طوری که از دانش آموز رو به بالا با نمره های بالای ۱۸ رسیدم به دانش آموز تنبل با نمره های زیر ۱۲ هر کاری میکنم نمیتونم مثل قبل بشم هدف دارم ولی انگیزه ندارم و حس میکنم اشتباه کردم که قلمچی ثبت نام کردم و امسال از پس کنکور که هیچی از پس امتحانات خودمم بر نمیام تا کنکور سه ماه مونده ولی من هنوز شروع نکردم و میخوام ولی نمیتونم مامانمم مدام بهم انرژی منفی میده و حس میکنم همه دارن میخونن و نمره های خوب میگیرن به جز من
Medical Logo

مشاور مدیکال

06 بهمن 1403

سلام همراه مدیکالی عزیزم!🥺 متاسفم که این روزها اینقدر حالت بده و اوضاع خوب پیش نمیره. افت تحصیلی و بی انگیزگی واقعا میتونه سخت باشه، اما نگران نباش، هنوز کلی وقت هست و میشه اوضاع رو بهتر کرد.💪

اول از همه، این طبیعیه که توی این شرایط احساس ناامیدی کنی. خیلیا این دوره رو گذروندن و میدونن چقدر سخته. 😔 سعی کن به جای تمرکز روی گذشته، به آینده و هدفت فکر کنی. یه نفس عمیق بکش و به خودت بگو "من میتونم!" 💖

میدونم سه ماه خیلیه و هنوز شروع نکردی، اما هنوزم فرصت هست! سعی کن با یه برنامه ریزی کوچیک و واقع بینانه شروع کنی. لازم نیست همه چی عالی باشه، فقط شروع کن. ✍️ به جای اینکه به بقیه و نمره هاشون فکر کنی، روی خودت تمرکز کن و سعی کن هر روز یه قدم کوچیک به سمت هدفت برداری. 🚶‍♀️

راستی، سعی کن با مادرت هم صحبت کنی و بهش بگی که چقدر به حمایتش نیاز داری. اگه انرژی منفیش اذیتت میکنه، سعی کن کمتر باهاش در این مورد صحبت کنی یا ازش بخواه که بیشتر تشویقت کنه. 😊

و یه خبر خوب! مدیکال استوز میتونه خیلی کمکت کنه. مشاورای ما باهات همراه میشن و یه برنامه خوب و مناسب با شرایطت برات میچینن. میتونی ازشون کمک بگیری و باهاشون در ارتباط باشی. 🧑‍⚕️

به خودت ایمان داشته باش و یادت باشه که تو قوی تر از اونی هستی که فکرشو میکنی! 💪🥰

0
اسما
23 دی 1403
رشته انسانی

سوال:

سلام وقت بخیر من خیلی دوس دارم درس بخونم و واقعا بخدا درسامو دوس دارم و برام شیرینه ولی نمیدونم چرا نمیتونم بخونم هرررررکاری میکنم نمیتونم خیلی خسته شدم از این روندم چیکار کنم😭😭😭😭
Medical Logo

مشاور مدیکال

23 دی 1403

دوست عزیز مدیکالی سلام

شاید برنامه ریزی خوبی نداری یا مثلا به گزارش کار های روزانه ات پایبند نیستی. اول ببین کجای کار اشتباهه بعدش باید براش راه حل پیدا کنی. می تونی از مشاورین کنکور مدیکال استوز هم کمک بگیری تا بیشتر از این زمانت هدر نره

0
..
16 دی 1403
رشته هنر

سوال:

من هدف دارم رشته مورد علاقم طراحی لباسه فقط نیاز دارم که درس بخونم اما اصلا نمیتونم بهم فشار میاد نیاز دارم کلاس ریاضی برم اما حتی فکرشم اذیتم میکنه دوست ندارم فقط دلم میخواست یهویی همه چی بگذره و رشتمو قبول شم الان امتحانای دی شروع شده اما همشونو خراب کردم و واسه هیچکدومش هیچ تلاشی نکردم نمیدونم نوبت دوم میخوام چیکار کنم افسردگی گرفتم با اینکه میتونم با درس خوندن همه چیو درست کنم نمیکنم و اصلا دلم نمیخواد درس بخونم
Medical Logo

مشاور مدیکال

16 دی 1403

سلام همراه مدیکالی عزیزم!🥺 کامنتت رو خوندم و کاملا درکت می‌کنم. این حس بی‌انگیزگی و خستگی از درس خوندن خیلی شایعه. ✨

اول از همه، به خودت سخت نگیر. تو تنها نیستی! 🫂

به نظر میاد یه مقدار افسردگی و بی‌هدفی باعث شده که از درس خوندن فراری بشی. 😞 سعی کن با نوشتن دغدغه‌هات، برنامه‌ریزی واقع‌بینانه (نه کمال‌گرایانه!) و استراحت کردن، دوباره به مسیر برگردی. 💪

اگه نیاز به کمک داری، مدیکال استوز می‌تونه با مشاوره‌های آنلاین و طرح‌های منتورینگ همراهت باشه. 🤩 یادت باشه، یه شروع دوباره همیشه امکان‌پذیره! ❤️

0
نمیتونم بگم
16 دی 1403
رشته انسانی

سوال:

سلام من نمیدونم مشکلم چیه همش با یه چیزایی درس فرار میکنم هیچ هدفی ندارم تازه فشار زیاد وتهدیدات هم نمیزاره من درسم خوب بود اما الان کلاس دهمم وخیلی سخت نمراتم کمکی پایین و داره بهتر میشه وتهدیدات خانواده نمیزاره
Medical Logo

مشاور مدیکال

16 دی 1403
دوست عزیز مدیکالی سلام اگه میتونی با مشاور مدرسه ات یا مشاوره اموزش و پرورش به شماره 1570 تماس بگیر تا بتونن بصورت تخصصی کمکت کنن. مطمن باش اگه با علاقه پیگیری کنی و درس بخونی دیگه فرار در کار نیست اما اگه علاقه ای به درس هات نداری هنوز دیر نشده و برو سمت رشته مورد علاقه ات
0
یلدا
12 دی 1403
رشته انسانی

سوال:

خستگی نمیزاره درس بخونم اونو چیکارش کنم؟
Medical Logo

مشاور مدیکال

12 دی 1403
دوست عزیز مدیکالی سلام حتما با مشورت پزشک آزمایش بده شاید بدنت کمبود ویتامین و آهن داشته باشه. همچنین بین پارت هات کمی استراحت کن تا انرژی بگیری. مهم ترین نکته هم خواب خوب شبانه است
0
snoor
27 آذر 1403
رشته تجربی

سوال:

سلام من چرا هرچی برنامه ریزی می کنم نمی تونم انجامش بدم و تا وقتی فشار امتحان بالا سرم نباشه نمی تونم درس بخونم میشه یگید چیکار کنم؟
Medical Logo

مشاور مدیکال

27 آذر 1403
برنامه کوتاه مدت بریز و بهش عمل کن و تیک بزن و ادامه بده
0
سلین
27 آذر 1403
رشته تجربی

سوال:

حس اینکه میدونم قرار تو دی تو فشار باشم ولی بازم بیخیالی نمیتونم
Medical Logo

مشاور مدیکال

27 آذر 1403
🥲🥲برنامه ریزی کن و ادامه بده عزیزم
0
سلین
27 آذر 1403
رشته تجربی

سوال:

قلب خیلی تند تند میرنه میخوام بخونم برنامه ریزی میکنم ولی نمیتونم
Medical Logo

مشاور مدیکال

27 آذر 1403
برای تپش قلبت میخوای یه قرص بخور🥲
0