اگه دنبال شرایط تحصیل غیر حضوری سال دوازدهم هستی، شاید این سوال برات پیش بیاد که اصلاً تحصیل غیر حضوری سال دوازدهم چیه و چطور میتونه بهت کمک کنه؟
خیلیها به خاطر دغدغههای مختلف مثل مدیریت زمان یا تمرکز روی درسهای کنکوری، تصمیم میگیرن غیرحضوری خواندن سال دوازدهم رو انتخاب کنن.
اما آیا میدونی شرایط تحصیل غیرحضوری چطوره یا اینکه قوانین تحصیل غیرحضوری چه محدودیتها و فرصتهایی برات ایجاد میکنه؟
در این مقاله، از تاثیر تحصیل غیرحضوری بر کنکور گرفته تا مزایا و معایب تحصیل غیرحضوری رو با هم بررسی میکنیم.
پس اگه میخوای بهترین روش مطالعه غیرحضوری دوازدهم رو یاد بگیری و انتخاب مدرسه غیرحضوری مناسب برات آسون بشه، حتماً تا انتها با مدیکال استوز همراه باش!
آیا تحصیل غیرحضوری دوازدهم برای مدرسه مناسب است؟
خب، رسیدیم به سوال اصلی! آیا واقعاً بهتره که سال دوازدهم رو غیرحضوری بخونیم یا نه؟
بعضیها میگن که درس خوندن به صورت غیرحضوری کلی مزیت داره و وقت بیشتری برای درس زدن پیدا میکنن، ولی از طرف دیگه، یه سریا هم مخالف این موضوعن. حالا بیایید دقیقتر بررسی کنیم که چطور میشه بهترین تصمیم رو گرفت.
اول از همه، باید بگم که تصمیم گرفتن برای غیرحضوری خوندن سال دوازدهم یه مقدار حساسه. چون پایه دوازدهم یکی از مهمترین سالهاست و باید برنامهریزی دقیقی برای درس خوندن داشته باشی.
حالا بعضیها فکر میکنن که با نرفتن به مدرسه، میتونن وقت بیشتری برای تست زدن و درس خوندن بذارند. در مقابل، بعضی از دانشآموزا هم میگن که بهتره کلاسهای مدرسه رو بذارند تا فضای رقابتی مدرسه و انگیزه بیشتری داشته باشند.
چرا بعضیها غیرحضوری درس میخونن؟
خب، خیلی از بچهها میگن که تحصیل غیرحضوری بهشون اجازه میده زمان بیشتری برای مطالعه پیدا کنن. یعنی دیگه نیازی به وقت گذاشتن برای رفت و آمد به مدرسه و حضور در کلاسهایی که شاید برای کنکور خیلی مفید نباشن ندارن.
با این روش میتونن کل وقتشون رو صرف درسهای مهمتر و مطالعه برای کنکور کنن.
اینم بگم که وقتی غیرحضوری درس میخونی، میتونی از کلاسهای کنکور آنلاین هم استفاده کنی. اینطور به راحتی میتونی همزمان با دروس پایه دوازدهم، دروس پایه دهم و یازدهم رو هم مرور کنی تا برای کنکور آماده باشی.
پس از این نظر یه فرصت طلاییه!