مدیکال استوز

معرفی رشته شنوایی سنجی از نظر دانشجویان

معرفی رشته شنوایی سنجی از نظر دانشجویان
0 نظرات
10 دقیقه
27 آبان 1403
2,231

رشته شنوایی‌سنجی یکی از هیجان‌انگیزترین و دقیق‌ترین رشته‌های علوم پزشکیه که مثل یک کاوشگر صدا، به بررسی و تشخیص مشکلات شنوایی و تعادلی افراد می‌پردازه.

 اگه قصد دارید در زمان انتخاب رشته کنکور تجربی  این رشته جذاب رو انتخاب کنید، قبل از اون باید از آینده شغلی، میزان درآمد و بازار رشته شنوایی سنجی، دروس دانشگاهی و  ظرفیت دانشگاه های پذیرنده رشته شنوایی سنجی در ایران، گرایش های ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر،‌ مزایا و معایب تحصیل در این رشته و مهم تر از همه تجربیات و نظرات دانشجویان رشته شنوایی سنجی آگاهی کامل داشته باشید. 

📌 شما در بخش معرفی دانشگاه و رشته های دانشگاهی وبسایت مشاوره کنکور مدیکال استوز قرار دارید، یادتون باشه که تمامی مقالات معرفی رشته مدیکال استوز بر اساس تجربیات و نظرات دانشجویان رشته ها تدوین شده تا شما از صفر تا صد اطلاعات ضروری پیرامون رشته های دانشگاهی رو از قبل از شروع فرآیند انتخاب رشته کنکور در اختیار شما قرار بدیم تا با خیال راحت و اطلاعات کافی تصمیم بگیرید.

❓ مثل همیشه اگه هر سوالی 

پیرامون رشته شنوایی سنجی یا چالش های انتخاب رشته داشتی،‌ میتونی به راحتی در پایان همین صفحه در بخش "نظرات" سوالات خودت رو از مشاوران رتبه برتر کنکور تجربی مدیکال استوز بپرسی و در کمتر از ۲۴ ساعت پاسخ سوال خودت رو همنیجا دریافت کنی.

معرفی رشته شنوایی‌سنجی در ایران

رشته شنوایی‌سنجی مثل پلی است که آدم‌ها رو به دنیای صداها و ارتباط دوباره وصل می‌کنه. اگه علاقه داری به افرادی کمک کنی که در سکوت زندگی می‌کنن یا صداها براشون گنگ و نامفهومه، این رشته همون مسیریه که می‌تونه قلبت رو پر از رضایت کنه. رشته شنوایی سنجی در ایران با توجه به نیاز روزافزون به تشخیص و درمان مشکلات شنوایی، آینده‌ روشنی داره و فرصت‌های شغلی زیادی در بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و مراکز درمانی خصوصی برای فارغ‌التحصیلان فراهم شده.

 

موضوعات مهمی که در ادامه این مقاله پیرامون معرفی رشته شنوایی سنجی در موردش صحبت کردیم رو میتونی در این عکس مشاهده کنی :

چگونه  رشته شنوایی سنجی قبول شویم

رشته شنوایی سنجی چند سال است؟

شنوایی‌شناسی یکی از رشته‌های کارشناسی زیرگروه تجربی است که دوره تحصیلی ۴ ساله داره و پذیرش آن به صورت کشوری انجام می‌شود، یعنی بومی‌گزینی نداره.

رشته شنوایی سنجی چند ترم و واحد است؟

رشته شنوایی‌شناسی ۱۳۰ واحد درسی داره که دانشجوها باید این واحدها رو در مدت ۴ سال و ۸ ترم تحصیلی پاس کنن تا بتونن فارغ‌التحصیل بشن.

 یعنی در هر ترم به طور متوسط باید ۱۶ تا ۱۸ واحد درس بخونن و امتحانات رو با موفقیت بگذرونن. در نهایت، باید همه این واحدها رو با نمره قبولی تموم کنن تا مدرکشون رو بگیرن.

 

رادیو مدیکال همه‌چیز درباره رشته شنوایی سنجی

با شنیدن این پادکست صوتی رادیو مدیکال در کمترین زمان میتونید اطلاعات کامل و مفیدی درباره‌ مزایا و معایب رشته شنوایی سنجی،‌ میزان درآمد و فرصت های شغلی در ایران، دروس دانشگاهی، مهارت‌های مورد نیاز برای موفقیت در رشته شنوایی سنجی بر اساس تجربیات و نظرات دانشجویان این رشته به دست بیارید.

رادیو مدیکال ، معرفی رشته شنوایی سنجی و بینایی سنجی و بررسی ویژگی های هر دورشته

 

تفاوت رشته شنوایی سنجی و شنوایی شناسی

رشته های شنوایی سنجی و شنوایی شناسی هر دو به گوش و شنوایی مربوط می‌شوند، اما تفاوت‌های مهمی دارند. شنوایی سنجی مثل یک تعمیرکار است که با ابزارهای دقیق، مشکلات شنوایی را تشخیص می‌دهد و تست‌های مختلف انجام می‌دهد. شنوایی شناسی اما مثل یک پزشک عمومی است که علاوه بر تشخیص، درمان‌ها و روش‌های بهبود شنوایی را نیز پیشنهاد می‌دهد. به زبان ساده، شنوایی سنجی تشخیص می‌دهد که گوش‌تان چه مشکلی دارد و شنوایی شناسی کمک می‌کند که چطور این مشکل را برطرف کنید.

 خلاصه تفاوت رشته شنوایی سنجی با رشته شنوایی شناسی

رشته شنوایی‌سنجی بیشتر به ارزیابی و تشخیص اختلالات شنوایی می‌پردازد، در حالی که شنوایی‌شناسی شامل مطالعه جامع‌تر و درمان این اختلالات است.

 

رشته شنوایی سنجی مناسب کدام افراد است؟

• اگه صبوری و حوصله داری؟ کار با کم‌شنواها، خصوصاً بچه‌ها، صبر و حوصله می‌خواد. اگه می‌تونی با آرامش با این افراد کار کنی، این رشته مناسبه.

• اگه از کمک به دیگران لذت می‌بری؟ هدف اصلی متخصصان شنوایی سنجی، کمک به کساییه که مشکل شنوایی و تعادل دارن. اگه از اینکه به دیگران کمک کنی کیف می‌کنی، این رشته می‌تونه برات خیلی رضایت‌بخش باشه.

• اگه دقت و ظرافت داری؟ تشخیص و درمان کم‌شنوایی به دقت و ظرافت بالایی نیاز داره. اگه آدم دقیقی هستی، پس تو این رشته می‌تونی موفق باشی.

• اگه با کار کردن با تجهیزات حال می‌کنی؟ متخصصان شنوایی سنجی از تجهیزات مختلفی برای انجام معاینات و تست‌ها استفاده می‌کنن. اگه به کار با تجهیزات علاقه داری، این رشته می‌تونه برات جذاب باشه.
•اگه  از خون و دیدن صحنه‌های ناخوشایند حس بد میگیری ؟ بر خلاف بعضی رشته‌های پزشکی، تو این رشته با خون و اینجور چیزا سروکار زیادی نداری.

✔️ رشته شنوایی سنجی یا همون ادیولوژی می‌تونه گزینه مناسبی برای تحصیلات دانشگاهی شما باشه.

رشته شنوایی سنجی برای کدام افراد مناسب نیست؟

 اگه روحیه حساسی داری؟

کار با کم‌شنواها، خصوصاً بچه‌ها، گاه می‌تونه چالش‌برانگیز باشه و به روحیه قوی نیاز داره. اگه روحیه حساسی داری، این رشته ممکنه برات مناسب نباشه.

اگه به دروس پایه علاقه‌ای نداری؟

 همونطور که گفتیم، دروس پایه خیلی در این رشته شنوایی مهمه اگه به این دروس علاقه‌ای نداری، این رشته می‌تونه برات سخت باشه.

❌ و در نهایت رشته شنوایی‌سنجی برای افرادی که علاقه به کار در محیط‌های پر استرس و تعامل مستقیم با بیماران ندارن، ممکن است مناسب نباشه.

مزایا و معایب تحصیل در رشته شنوایی سنجی

مزایا و معایب رشته شنوایی سنجی

مزایای رشته شنوایی سنجی

کار پیدا کردنش آسونه :  الان تو کشورمون کمبود متخصص شنوایی سنجی داریم. این یعنی پیدا کردن کار بعد از فارغ‌التحصیلی راحت‌تره و می‌تونی یه درآمد خوب داشته باشی.

تنوع شغلی داره :  متخصصان شنوایی سنجی می‌تونن تو جاهای مختلفی مثل بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها، مدارس، مهدکودک‌ها، کارخونه‌ها و سازمان‌ها کار کنن.

به دیگران کمک می‌کنی : هدف اصلی این رشته کمک به کم‌شنواها و بهبود کیفیت زندگی اونهاست. این موضوع می‌تونه برای خیلی‌ها یه تجربه ارزشمند و لذت‌بخش باشه.

رشد و پیشرفت داره : این رشته جدیده و داره روز به روز پیشرفت می‌کنه. این یعنی فرصت‌های شغلی جدیدی تو این زمینه به وجود میاد و می‌تونی تو این رشته رشد کنی.

معایب رشته شنوایی سنجی

• فشار کاریش زیاده : کار با کم‌شنواها، خصوصاً بچه‌ها، می‌تونه گاه پرفشار و استرس‌زا باشه.

• با مشکلات شنوایی سروکار داری : متخصصان شنوایی سنجی هر روز با افراد کم‌شنوا و مشکلاتشون سروکار دارن. این موضوع می‌تونه از نظر روحی برای بعضی‌ها سخت باشه.

در آخر، انتخاب رشته تصمیمی جدیه و باید به علایق، استعداد و شخصیت خودت توجه کنی. با آدمای متخصص تو این زمینه مشورت کن و بعد رشته‌ای رو انتخاب کن که هم بهش علاقه داری و هم می‌تونی توش موفق باشی.

چارت دروس دانشگاهی رشته شنوایی سنجی

رشته شنوایی سنجی در مجموع ۱۳۰ واحد درسی دارد که به چهار دسته تقسیم می‌شوند :

  1. دروس عمومی
  2. دروس پایه
  3. دروس تخصصی
  4. دروس کارآموزی

دروس دانشگاهی رشته شنوایی سنجی

درآمد و بازار کار رشته شنوایی سنجی در ۱۰ سال آینده

اما می‌رسیم به بخش جذاب درآمد و میزان پولی که می‌تونی از رشته شنوایی سنجی به دست بیاری.از اونجایی که رشته شنوایی سنجی یکی از رشته‌های جدید و پرطرفداره و پذیرش کمی هم داره، بازار کار و موفقیت شغلی خیلی بهتری نسبت به خیلی از رشته‌های دیگه داره. اگه بخوای استخدام جاهای دولتی بشی، حقوقت مطابق قانون مدیریت خدمات کشور خواهد بود که هر سال هم متفاوته.

بازار کار داغ رشته شنوایی سنجی 

  • کمبود متخصص : خوشبختانه، تقاضا برای متخصصان شنوایی سنجی خیلی بیشتر از عرضه ست. به همین دلیل، پیدا کردن کار بعد از فارغ التحصیلی توی این رشته خیلی راحته.
  • تنوع شغلی : متخصصان شنوایی سنجی می تونن تو جاهای مختلفی مثل بیمارستان ها، کلینیک ها، مدارس، مهدکودک ها، کارخونه ها و سازمان ها کار کنن.
  • کار در خارج از کشور : با توجه به نیاز جهانی به متخصصان شنوایی سنجی، فارغ التحصیلان این رشته می تونن در کشورهای دیگه هم مشغول به کار بشن.

موقعیت های شغلی رشته شنوایی سنجی 

  •  کار در مراکز دولتی: بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز بهداشت و بهزیستی
  •  کار در مراکز خصوصی: کلینیک های شنوایی سنجی، مطب پزشکان متخصص گوش و حلق و بینی
  •  کار در مدارس: مدارس استثنایی و مدارس با دانش آموزان کم شنوا
  •  کار در کارخانه ها و سازمان ها: ارائه برنامه های سنجش شنوایی و آموزش حفاظت از شنوایی به کارکنان
  •  تدریس در دانشگاه ها: آموزش دانشجویان رشته شنوایی سنجی
  •  انجام تحقیقات: در مراکز تحقیقاتی و دانشگاه ها
  •  کارآفرینی: تاسیس مطب شخصی یا مرکز شنوایی سنجی

درآمد رشته شنوایی‌سنجیانواع مشاغل در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳

در این بخش، قصد داریم نگاهی بیندازیم به وضعیت میزان درآمدرشته شنوایی‌سنجی در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ بر اساس تجربیات و نظرات دانشجویان رشته شنوایی سنجی داشته باشیم. اگر به این رشته علاقه‌مندید این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا درک بهتری از شرایط مالی این حوزه داشته باشید.

حقوق و درآمد رشته شنوایی سنجی در سال ۱۴۰۲ 

  • بیمارستان‌ها و کلینیک‌های دولتی : متوسط حقوق ۱۰ تا ۱۴ میلیون تومان در ماه.
  • بیمارستان‌ها و کلینیک‌های خصوصی : متوسط حقوق۱۴ تا ۱۸ میلیون تومان در ماه.
  • کلینیک‌های شخصی و مشاوره‌های خصوصی : متوسط درآمد ۱۸ تا ۲۵ میلیون تومان در ماه.
  • مطب شخصی شنوایی‌سنجی : متوسط حقوق 20- 33 میلیون تومان در ماه.
  • مشاوره‌های آنلاین و خدمات مجازی : متوسط درآمد ۱۰ تا ۱۴ میلیون تومان در ماه.

حقوق و درآمد رشته شنوایی سنجی در سال ۱۴۰۳ 

  • بیمارستان‌ها و کلینیک‌های دولتی : متوسط حقوق: ۱۳ تا ۱۸.۲ میلیون تومان در ماه.
  • بیمارستان‌ها و کلینیک‌های خصوصی : متوسط حقوق: ۱۸ تا ۲۳.۴ میلیون تومان در ماه.
  • کلینیک‌های شخصی و مشاوره‌های خصوصی : متوسط درآمد: ۲۳.۴ تا ۳۲.۵ میلیون تومان در ماه.
  • مطب شخصی شنوایی‌سنجی : متوسط حقوق: 20 تا 35 میلیون تومان در ماه.
  • مشاوره‌های آنلاین و خدمات مجازی : متوسط درآمد: ۱۳ تا ۱۸.۲ میلیون تومان در ماه.

دانشگاه های دارای رشته شنوایی سنجی در ایران

◀️ اگه می‌خوای بدونی کدوم دانشگاه‌ها رشته شنوایی سنجی دارن، اینجا تمامی دانشگاه های علوم پزشکی که برای رشته شنوایی سنجی دانشجو میگیرن رو برات لیست کردیم.

  1. دانشگاه علوم پزشکی تهران
  2. دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  3. دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  4. دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  5. دانشگاه علوم پزشکی همدان
  6. دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
  7. دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
  8. دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
  9. دانشگاه علوم پزشکی قزوین
  10. دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  11. دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
  12. دانشگاه علوم پزشکی گلستان
  13. دانشگاه علوم پزشکی کرمان
  14. دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
  15. دانشگاه علوم پزشکی جهرم

بهترین دانشگاه های دارای رشته شنوایی سنجی در ایران 

1. دانشگاه علوم پزشکی تهران : یکی از بهترین دانشگاه‌ها برای شنوایی سنجی. اساتید فوق‌العاده‌ای داره و امکانات خیلی خوبی برای آموزش و پژوهش فراهم کرده.

2. دانشگاه علوم پزشکی ایران : این دانشگاه هم برنامه درسی قوی‌ای داره و دانشجوهاش خیلی ازش راضی‌ان.

3. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی : یکی دیگه از دانشگاه‌های معتبر تهرانه که رشته شنوایی سنجی رو ارائه میده. اساتید مجرب و برنامه‌های آموزشی پیشرفته‌ای داره.

4. دانشگاه علوم پزشکی اصفهان : اگه به اصفهان نزدیکتری یا دلت می‌خواد اونجا درس بخونی، این دانشگاه یکی از بهترین گزینه‌هاست.

5. دانشگاه علوم پزشکی شیراز : این دانشگاه هم توی رشته شنوایی سنجی حرف‌های زیادی برای گفتن داره و یکی از گزینه‌های خوب محسوب میشه.

گرایش ها رشته شنوایی سنجی برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر 

در داخل کشور، فارغ‌التحصیلان کارشناسی رشته شنوایی‌شناسی می‌تونند به دو روش در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل بدن :

  1. اگر شما فارغ‌التحصیل رشته شنوایی‌شناسی هستید، می‌تونید با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد و قبولی در اون، در مقطع فوق‌لیسانس همین رشته ادامه تحصیل بدید.
  2. همچنین می‌تونید در بعضی از رشته‌های علوم پزشکی و پیراپزشکی که در ادامه معرفی می‌کنیم، در مقاطع ارشد و دکتری ادامه تحصیل داشته باشید.

گرایش‌های مقطع کارشناسی ارشد برای رشته شنوایی‌شناسی :

در مقطع کارشناسی ارشد رشته شنوایی‌شناسی، می‌توانید در چندین گرایش تخصصی ادامه تحصیل دهید.

این گرایش‌ها شامل : 

  • مدیریت توانبخشی
  • انفورماتیک پزشکی
  • اقتصاد بهداشت
  • ارزیابی فناوری سلامت
  • اپیدمیولوژی
  • آمار زیستی
  • مهندسی پزشکی (بیوالکتریک)
  • مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
  • کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی
  • فناوری اطلاعات سلامت
  • شنوایی‌شناسی
  • زیست‌فناوری پزشکی
  • برنامه‌ریزی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی
  • آموزش پزشکی
  • تاریخ علوم پزشکی
  • رفاه اجتماعی
  • نانوتکنولوژی پزشکی
  • مهندسی پزشکی (زیست مواد)
  • تکنولوژی آموزشی در علوم پزشکی
  • ژورنالیسم پزشکی
  • فیزیولوژی
  • علوم تشریحی
  • سلامت سالمندی

پتانسیل های مهاجرت با رشته شنوایی سنجی

اگه به فکر مهاجرت با رشته شنوایی سنجی هستی، باید بدونی که رشته شنوایی سنجی یکی از معدود رشته های علوم پزشکیه که پتانسیل خوبی برای مهاجرت به خارج از کشور داره. دلیلش هم اینه که نیاز به متخصصین شنوایی سنجی در بسیاری از کشورهای پیشرفته زیاده و این رشته به خاطر نقش حیاتی که در سلامت شنوایی و کیفیت زندگی افراد داره، مورد توجه قرار گرفته.

اما باید توجه کنید که مدرک شما باید معادل‌سازی بشه و مورد پذیرش کشور مقصد قرار بگیره. برای اخذ ویزای کار، حداقل ۳ سال سابقه کار مرتبط نیاز دارید و همچنین باید به زبان انگلیسی و زبان کشور مقصد مسلط باشید. البته شرایط ممکنه بسته به کشور و دانشگاه‌های مقصد متفاوت باشه.


🔵 بیایید چند تا از کشورهای با پتانسیل‌ بالای مهاجرت با رشته شنوایی سنجی رو بررسی کنیم :

1. ایالات متحده آمریکا :
آمریکا یکی از بهترین مقاصد برای متخصصین شنوایی سنجی هست. دانشگاه‌های معتبر و مراکز تحقیقاتی پیشرفته، نیاز به متخصصین با مهارت بالا دارن. برای کار در این کشور، باید مدرک خود را معادل‌سازی کنی و در برخی ایالت‌ها آزمون‌های لازم را بگذرونی.

2. کانادا :
کانادا هم یکی از کشورهاییه که به شدت به متخصصین شنوایی سنجی نیاز داره. برنامه‌های مهاجرتی مختلفی برای افراد با مهارت‌های خاص مثل شنوایی سنجی وجود داره. داشتن تجربه کاری می‌تونه شانس تو رو برای مهاجرت به این کشور افزایش بده.

3. استرالیا :
استرالیا نیز یکی از مقاصد محبوب برای متخصصین شنوایی سنجی هست. سیستم بهداشت و درمان این کشور به شدت به افراد ماهر نیاز داره 

4. اروپا :
کشورهای اروپایی مثل آلمان، سوئد، و نروژ به دنبال جذب متخصصین شنوایی سنجی هستن. برای مهاجرت به این کشورها، معمولاً نیاز به تسلط به زبان محلی و معادل‌سازی مدرک داری.

آخرین رتبه قبولی رشته شنوایی سنجی در کنکور 

برای مشاهده آخرین رتبه قبولی رشته شنوایی‌سنجی در کنکور اطلاعات دقیق از رتبه‌های قبولی در سال‌های اخیر رو در اختیار شما قرار دادیم تا با آگاهی کامل از وضعیت قبولی، برنامه‌ریزی بهتری داشته باشید.

آخرین رتبه قبولی رشته شنوایی سنجی در کنکور

چگونه در رشته شنوایی سنجی قبول شویم؟

برای موفقیت در رشته شنوایی سنجی، نمرات دروس تخصصی در کنکور و همچنین نمرات کتبی شما در امتحانات نهایی اهمیت زیادی دارند. دروس زیست‌شناسی، فیزیک و شیمی، بیشترین تأثیر را بر نمره نهایی شما خواهند داشت و باید به صورت ویژه‌ای مطالعه شوند.

درصد های لازم برای قبولی در رشته شنوایی سنجی 

درصد های لازم برای قبولی در رشته شنوایی سنجی

فانوس؛ راهنمایی هوشمند برای انتخاب رشته

فانوس یک ابزار انتخاب رشته قوی و مطمئنه که با الگوریتم پیشرفته خودش به شما داوطلبان کنکوری کمک میکنه تا در زمان انتخاب رشته کنکور، به‌راحتی و به صورت همزمان تمامی فاکتورهای مهم و ضروری را در نظر بگیرن.

 این نرم‌افزار با تحلیل دقیق گزینه‌های مختلف، احتمال قبولی شما رو به طرز چشمگیری افزایش میده و مهم تر از همه با استفاده از خدمات پشتیبانی مشاوره انتخاب رشته کنکور مدیکال استوز میتونید از تمامی فرصت ها و شانس قبولی خودتون استفاده کنید.

مشاوره انتخاب رشته کنکو رفانوس

سوالات متداول

رای ورود به این رشته، به علاقه به علوم پزشکی و فیزیولوژی، دقت و توجه به جزئیات، و همچنین مهارت در ارتباط با بیماران نیاز است.
فارغ‌التحصیلان می‌توانند در مراکز درمانی، بیمارستان‌ها، کلینیک‌های شنوایی‌سنجی و همچنین مراکز تحقیقاتی مشغول به کار شوند.
بیش از 100 نفر مشاوره در 6 رشتهلیست کامل
مشاور مدیکال استوز
مشاور مدیکال استوز
مشاور مدیکال استوز
مشاور مدیکال استوز
مشاور مدیکال استوز
مشاور مدیکال استوز
مشاور مدیکال استوز

مشاوره کنکور هوشمند با اپلیکیشن تخصصى مدیکال استوز

صفحه مشاوره
آپدیت جدید

ما رویایی داشتیم که نه تنها بتونیم خدمات مشاوره کنکور و تحصیلی رو به خونه و پشت میز دانش آموزها و داوطلب های کنکوری مدیکال بیاریم، بلکه بتونیم هر چیزی که کنکوری ها برای ساده تر شدن و لذت بخش تر شدن دوران مطالعه برای کنکور و امتحانات نهایی بهش نیاز دارن رو براشون فراهم کنیم.

اینجا بود که دست به کار شدیم و اپلیکیشن مشاوره کنکور مدیکال متولد شد. در همین لحظه بیش از ۱۰هزار نفر کنکوری در حال استفاده از اپلیکیشن مدیکال هستن و ما هر ماه در حال بهتر کردن امکانات اپلیکیشن برای انتقال یه تجربه دلنشین به بچه های کنکوری هستیم.

اینستاگرام مدیکال
ربات تلگرام مدیکال
کانال تلگرام مدیکال

نظرات کاربران

رشته تحصیلی

هیچ نتیجه ای یافت نشد!

نظری برای این مقاله ثبت نشده است!